Петро Димінський продав свою частину ФК «Карпати» Олегу Смалійчуку

4170 0
Петро Димінський із 2017 року перебуває у розшуку за підозрою у скоєнні смертельної ДТП біля села Ямельня на Львівщині.
Фото: ФК "Карпати"

Фото: ФК "Карпати"

Новим власником львівського футбольного клубу «Карпати» став футбольний агент Олег Смалійчук. Про це свідчать дані про команду із сайту YouControl, де бенефіціарами вказані Олег Смалійчук та зареєстрована на Кіпрі компанія «Крисал холдінгс».

Раніше половина акцій клубу належала львівському бізнесмену Петрові Димінському, який ще з 2017 році перебуває у розшуку за підозрою у скоєнні смертельної ДТП біля села Ямельня на Львівщині. Петро Димінський був почесним президентом ФК «Карпати» з 2001 року.

Олег Смалійчук – футбольний агент, який у 2017-2019 році працював віцепрезидентом ФК «Карпати». Як пише видання Трибуна, Олегові Смалійчуку належить 50% акцій львівського футбольного клубу.

Додамо, впродовж короткого часу із ФК «Карпати» пішли одразу кілька футболістів, також у клубі були проблеми із виплатою зарплати. У лютому 2020 року депутати ЛМР ухвалили рішення про те, щоб перетворити ФК «Карпати» на народну команду і передати корпоративні права містові.

Олександра Бодняк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!