ФК «Карпати» стануть народною командою Львова

2173 0
Корпоративні права клубу мають передати у власність міста.
Фото: ФК "Карпати"

Фото: ФК "Карпати"

Депутати ЛМР підтримали ухвалу про створення народної футбольної команди «Карпати» та співпрацю власників клубу з Львівською міськрадою.

Читайте також: 50% ФК «Карпати» виставили на продаж за гривню

Згідно з ухвалою, ТзОВ «Клуб професійного футболу "Карпати"» має безоплатно передати корпоративні права клубу у власність територіальної громади Львова. Крім цього, народна команда «Карпати» й надалі на пільгових умовах користуватиметься спорудами стадіону «Україна» та тренувальними полями, а також отримає в оренду земельні ділянки.

Окремим пунктом ухвали також зазначений розвиток дитячого футболу. На квітень депутатам мають презентувати Програму створення Народної команди «Карпати».

Згідно з даними системи Youcontrol, ТзОВ «Клуб професійного футболу "Карпати"» зареєстроване у Львові. Його керівником є Ростислав Ящишин. а кінцевими бенефіціарами зазначені компанія з обмеженою відповідальністю "Менділ лімітед" та акціонерна компанія з обмеженою відповідальністю "Крисал Холдінгс ЛТД", що зареєстровані на Кіпрі.

Читайте також: ФК «Карпати» отримали особливі умови оренди стадіону «Україна»

Нагадаємо, що ФК «Карпати» хоче масштабно реконструювати стадіон «Україна». Реконструкцію планують виконати за 10 років. У перші п’ять – збудують тренувальні поля та спортивні споруди на Липовій Алеї, а також дитячу спортивну школу біля Снопківського парку. За наступні п’ять років мають завершити реконструкцію стадіону, збудувати паркінги та реорганізувати транспортну мережу навколо стадіону.

Вікторія Ейсмунт



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!