Під час артобстрілу на фронті загинув захисник України з Львівщини

7611 0
Інформацію про час та місце прибуття тіла захисника повідомлять згодом.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

На фронті загинув захисник України Олександр Соболєв з Львівщини. Він мужньо боронив українську землю на східному кордоні, але під час ракетно-артилерійського обстрілу загинув. Про це повідомила Яворівська міська рада.

«Справедливість і порядність – не останні слова для Олександра. За народженням – запорожець, справжня козацька кров, патріот своєї держави, тому ще з молодих років у військовій формі. На війну покликав обов‘язок захищати своє, рідне… У нашій пам‘яті капітан залишиться світлим образом люблячого чоловіка й батька, хорошого офіцера й доброї, відважної людини», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: На війні з окупантами загинули ще два Герої з Яворівщини

Інформацію про час та місце прибуття тіла захисника повідомлять згодом.

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!