Під час гідравлічних випробувань у Львові виявили понад 100 дефектів

4044 0
Роботи із заміни зношених і аварійних трубопроводів вже розпочали.
Фото умовне

Фото умовне

Від 1 травня у Львові тривають гідравлічні випробування. Станом на сьогодні, на магістральних мережах від ТЕЦ-1 і ТЦ «Північна» виявили 111 поривів і дефектів, пише пресслужба Львівської міської ради.

Ремонтні роботи із із заміни зношених і аварійних трубопроводів на ТЕЦ-1та в котельнях ЦТП вже розпочали.

«На магістральних мережах від ТЕЦ-1 і ТЦ «Північна» гідравліка вже завершена. Зараз триває ліквідація дефектів, які виявили. Загалом на цих мережах виявлено 111 дефектів і поривів. З них 75 виявлено власне на трубопроводах, решта - це дефекти на обладнанні ТЕЦ та запірній арматурі. Зараз працюємо над їх ліквідацією. Матеріалами забезпечені», – пояснив  директор ЛМКП «Львівтеплоенерго» Олександр Одинець.

Читайте також: Петиція проти гідравлічних випробувань у Львові набрала необхідну кількість голосів

За його словами, ЛМКП «Львівтеплоенерго» планує провести реконструкцію котелень на вул. Самчука, 13, вул. Личаківській, 81 та на вул. Стецька, 5. Заплановано провести приєднання споживачів котельні на пл. Галицькій, 15 до котельні на вул. Князя Романа, 6. А також встановити ІТП на пр. Чорновола, 99 та  провести реконструкцію котельні на вул. Курмановича, 4.

Нагадаємо, що гідравлічні випробовування проводять щорічно після завершення опалювального сезону, згідно з пунктами «Правил технічної експлуатації теплових установок і мереж», затверджених Наказом Міністерства палива та енергетики України № 71 від 14.02.2007р, та пунктом VI «Правил підготовки теплових господарств до опалювального періоду» затверджених Наказом Міністерства палива та енергетики України N 620/378 від 10.12.2008. Чи може Львів обійтись без гідравлічних випробувань, читайте в матеріалі.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!