Під час купання в озері на Львівщині потонув 11-річний хлопець

11053 0
Під час купання в озері хлопець 2010 року народження пірнув у воду і не винирнув на поверхню.
фото: гу дснс у львівській області

фото: гу дснс у львівській області

Під час купання в озері у Червоноградському районі на Львівщині потонув 11-річний хлопець. Повідомлення про це надійшло до служби порятунку 101 вчора, 27 червня, о 18:22.

Як повідомляють у пресслужбі Головного управління ДСНС у Львівській області, нещасний випадок трапився у селі Бояничі Червоноградського району. Під час купання в озері хлопець 2010 року народження пірнув у воду і не винирнув на поверхню. Він є мешканцем села Бояничі.

Читайте також: Озер багато не буває. Хто доглядає за львівськими водоймами

До місця події прибули рятувальники 22-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Сокаль. За допомогою човна, рятувальної мотузки та багра тіло потопельника без ознак життя витягнули на берег і передали медикам та працівникам поліції.

Нагадаємо, що це вже не перший випадок у Червоноградському районі. Напередодні, 17 червня, у місті Червонограді, що на Львівщині, під час купання в річці Солокія потонув 14-річний хлопець. ГУ ДСНС України у Львівській області звертаються до громадян та наголошує, що купатися дозволено лише у спеціально відведених для цього місцях.

На Львівщині станом на сьогодні готовими до безпечного купання відпочивальників є 18 пляжів на 13 водоймах. Детальніше про це можн адізнатися за посиланням


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!