Під час масованої атаки по Львівщині випустили понад 10 ворожих ракет

1108 0
Водночас унаслідок атаки були прильоти по трьох об’єктах критичної інфраструктури.
Фото: defence-ua

Фото: defence-ua

Під час масованої атаки по Україні у Львівську область прилетіло понад 10 ворожих ракет. Більшість з них збили сили ППО. Про це повідомив очільник Львівщини Максим Козицький.

Водночас унаслідок атаки були прильоти по трьох об’єктах критичної інфраструктури. Наразі відомо про одного постраждалого у Львівській області. Стан – важкий. Як уточнили у Львівському обласному центрі екстреної меддопомоги та медицини катастроф, близько 16.30 на лінію 103 надійшов виклик до 37-річного чоловіка у с. Солонка. Пацієнта з осколковим пораненням грудної клітки та живота, гемопневмотораксом та геморагічним шоком ІІ ступеня каретою швидкої допомоги пацієнта госпіталізували у лікарню св. Луки (колишня 8-а лікарня).

Читайте також: На Львівщині пролунав вибух внаслідок ракетного удару

Загалом близько 700 тисяч абонентів Львівщини через удари по енергетичній інфраструктурі були без світла. Поступово живлення відновллють, працюють бригади енергетиків. Уже вдалося заживити частину Львова, Золочів, Бібрку, Перемишляни.

Додамо, що близько 14.30 15 листопада російські окупанти ударили по території України крилатими ракетами повітряного та морського базування. За даними командування Повітряних сил ЗСУ, до чергового терористичного акту проти української держави залучили 14 літаків-ракетоносців стратегічної авіації Ту-95, кораблі Чорноморського флоту росії та іранські ударні дрони-камікадзе Shahed-136/131. Загалом випустили понад 90 ракет: близько 70 крилатих ракет Х-101/Х-555 авіаційного базування з півночі Каспійського моря та з району Волгодонська (Ростовська область), а також близько 20 ракет «Калібр» морського базування з акваторії Чорного моря та 10 дронів-камікадзе.

За попередніми даними, протиповітряна оборона знищила 73 крилатих ракети ворога та усі 10 дронів-камікадзе.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!