Під час останнього обміну полоненими додому повернули львівських прикордонників

2440 0
На Великдень з російського полону визволили ще 130 українських бійців.
Фото: Державна прикордонна служба України

Фото: Державна прикордонна служба України

Сьогодні, 16 квітня, на Великдень з російського полону вдалося повернути ще 130 бійців. Додому повернулися 3 прикордонників, серед яких і бійці Львівського загону.

Джерело: Державна прикордонна служба України

«Сьогодні Україна звільнила з полону 130 військових. Серед тих, кого вдалося повернути на рідну землю – 3 прикордонники. Це бійці Львівського та Донецького прикордонних загонів»,– йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що більшість з визволених воїнів захищали Україну на Бахмутському та Соледарському напрямках, а також на Запоріжжі, Херсонщині, Луганщині. 48 зі 130 звільнених сьогодні Оборонців вважались зниклими безвісти. 

Нагадаємо, що цього тижня Україна повернула з полону ще 100 військових, зокрема оборонців Маріуполя, «Азовсталі» та Гостомеля. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!