Під час ракетної атаки по Львову загинув відомий баскетболіст

8510 0
Йому було 44 роки.
Умовне фото

Умовне фото

У п’ятницю, 29 грудня, під час масованої атаки по Львову загинув український баскетболіст, тренер, майстер спорту України Bіктор Кобзистий. Про це повідомив очільник управління спорту ЛМР Антон Нікулін.

«Cьогодні під час підступного обстрілу рашистскими ракетами нашого міста загинув Bіктор Кобзистий — український баскетболіст, тренер, майстер спорту України міжнародного класу. Співчуття близьким та рідним», – йдеться в повідомленні.

Bіктор Кобзистий

Для довідки

Віктор Кобзистий народився 7 березня 1979 у місті Кременчук, Полтавської області. Український баскетболіст, тренер, майстер спорту України міжнародного класу. Одружений, має двох синів.

Грав за збірну України у фінальних частинах Чемпіонату Європи 2001 та 2005 рр. Завершив кар'єру гравця влітку 2011 року.

У 2011 – 2014 рр. працював асистентом головного тренера київського «Будівельника», у 2014 – головним тренером дніпродзержинського «ДніпроАЗОТа». З 2015 року – президент БК «Кремінь».

У ніч на 29 грудня Львівщина, разом з іншими регіонами України, зазнала масованої атаки з боку країни агресора. Цього разу ворог вдався до комбінованого удару: спочатку застосував «шахеди», а в другій хвилі були вже ракети. Детальніше про наслідки ракетної атаки читайте тут.

 
___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!