Під Соледаром ЗСУ працюють на максимальне виснаження ворога, – Череватий

1062 0
Наразі Бахмутський напрямок фронту – один із головних напрямків удару ворога.
Фото ілюстративне, з відкритих джерел

Фото ілюстративне, з відкритих джерел

Сили оборони працюють на максимальне виснаження російських військ біля Соледара на бахмутському напрямку, щоби навіть мінімальні успіхи ворога стали його поразкою. Про це повідомив речник Східного угруповання ЗСУ Сергій Череватий в ефірі національного телемарафону.

Джерело: УП

«Саме оборонці Соледара зараз роблять все можливе, щоб виснажити ворога, максимально знизити його потенціал, щоби навіть якісь його тактичні невеликі успіхи (здобуті надзусиллями та великими втратами), вели до великої «піррової» перемоги», – пояснив він.

Читайте також: Київська викладачка писала, що столиця є «власністю москви». Її взяли під варту

Додамо, що наразі Бахмутський напрямок фронту – один із головних напрямків удару ворога. Під Соледаром тривають найзапекліші бої, російське керівництво кинуло на передову спецназівців пвк «вагнер» за підтримки підрозділів регулярної російської армії. Після невдалої спроби захопити Соледар та відступу ворог провів перегрупування, відновив втрати і розпочав потужний штурм. 

Президент України Володимир Зеленський у своєму вечірньому зверненні 9 січня заявив, що завдяки стійкості наших воїнів у Соледарі для України вдалося виграти додатковий час і додаткові сили. 

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!