Підкорегували проєкт. У Львові відновили будівництво «Tiffany apartments»

1940 0
У січні цього року Львівська міська рада закликала мешканців не купувати квартири в ЖК «Tiffany apartments» від будівельної компанії «Мій Дім».
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

У Львові поновили будівництво ЖК «Tiffany apartments» на вул. Пасічній, 84 після того, як забудовник відкорегував проєкт відповідно до містобудівних умов та обмежень. Забудовник також обіцяє пільгове нічне паркування для мешканців будинків цього мікрорайону. Про це повідомив заступник міського голови Львова з містобудування Любомир Зубач.

Читайте також: У Львові перевіряють будівництво ТЦ «Антей», який належить дружині Козловського

«Пів року витратили, щоб «переконати» забудовника на вул. Пасічна, 84 і скоригувати проєкт. Новий ЖК та офіси з’являться саме на місці великої парковки, де ставили авто львів’яни з навколишніх будинків, тому забудовник пообіцяв передбачити пільгове нічне паркування для мешканців будинків цього мікрорайону», – повідомив Любомир Зубач.

За його словами, тут буде 4400 кв м приміщень громадського призначення. За містобудівними умовами та обмеженнями, тут мало бути майже 8 тисяч квадратних метрів житла, потім забудовник збільшив площу до 13 230 кв м, станом на сьогодні із містом погодили 9260 кв м.

Фінально на території облаштують 228 паркомісць на 160 квартир і офіси. 

Забудовник уже офіційно скоригував проект і подав зміни до дозволу через міську інспекцію ДАБК. 

Читайте також: У мерії заявили про самовільні будівельні роботи біля Стрийського парку

Нагадаємо, що у січні цього року Львівська міська рада закликала мешканців не купувати квартири в житловому комплексі «Tiffany apartments» від будівельної компанії «Мій Дім». Тоді міська інспекція державного архітектурно-будівельного контролю винесла припис про зупинення будівельних робіт «Tiffany apartments» на вулиці Пасічній,84. Також забудовник «Мій Дім» повинен був сплатити майже 700 тисяч гривень штрафу за відхилення від проєкту.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!