Підозрюваного у хабарництві керівника «Супутника» взяли на поруки народні депутати

1680 0
Крім Ірини Подоляк та Ігоря Васюника, Олександра Агашкова на поруки пропонували взяти ще вісім осіб.
фото: ZIK

фото: ZIK

Народні депутати Ірина Подоляк та Ігор Васюник взяли на поруки керівника культурно-мистецького центру «Супутник» Олександра Агашкова, якому сьогодні, 11 квітня, у Галицькому районному суді Львова обирали міру запобіжного заходу, повідомляє «Львівський портал».

Прокуратура та поліція пропонували обрати мірою запобіжного заходу арешт на 60 днів із можливістю внесення застави у розмірі 70 480 грн. Адвокат апелював до її недоречності та просив суд врахувати стан здоров’я Агашкова, який перебуває на стаціонарному лікуванні через виразку шлунку.

Крім народних депутатів, на поруки керівника «Супутника» були готові взяти троє депутатів ЛМР та п’ятеро публічних осіб.

Нагадаємо, Олександра Агашкова та його заступника працівники СБУ затримали 5 квітня під час отримання хабара. Як повідомляє прес-служба управління СБУ у Львівській області, посадовці вимагали 10 тисяч грн від підприємця за те, що здадуть йому в оренду приміщення центру без укладення угоди.

Водночас громадська активістка Ярина Волошин на своїй сторінці у Facebook пише, що директора «Супутника» підставили, бо громадськість знає його як чесного та порядного. У п'ятницю йому оголосили про підозру та відпустили додому.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!