Підприємства можуть евакуюватися на захід України

1348 0
Підприємствам обіцяють створити належні умови для роботи на новому місці та можливості працевлаштування людей.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

Кабінет міністрів України розширює програму евакуації підприємств із зони бойових дій на захід країни. Про це повідомив голова комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев.

«Якщо ви є власником чи менеджером підприємства і бажаєте перевести повністю або частково виробничі потужності та своїх людей – звертайтесь», – каже він.

Читайте також: Наш національний рух – страшний сон для росії, – Зеленський

За його словами, підприємствам створять належні умови для роботи на новому місці та можливості працевлаштування людей. Заповнити форму можна за посиланням.

Нагадаємо, що Кабінет Міністрів України також виключив обмеження щодо виплати військовослужбовцям строкової служби на період дії воєнного стану додаткової винагороди 30 000 гривень щомісячно.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!