СБУ викрила шахраїв, які продавали підроблену вакцину від коронавірусу

1501 0
Вартість однієї фейкової «вакцини» – 250 доларів.
Фото: ukrinform.com

Фото: ukrinform.com

СБУ викрила злочинців, які в інтернеті продавали підроблену «вакцину» від коронавірусу. Зловмисники стверджували, що можуть постачати вакцину від американської компанії «Pfizer». Про це повідомляє Служба безпеки України.

Читайте також: Чи потрібно вакцинуватися від Covid-19 тим, хто перехворів і має антитіла

«До складу угруповання входили громадяни України, РФ, Нігерії та Сьєрра-Леоне. Скориставшись інформаційним приводом, що американська компанія «Pfizer» офіційно почала поставки в Україну, шахраї вирішили на цьому заробити. У мережі Інтернет вони розмістили рекламу щодо функціонування підприємств, зареєстрованих на території України, що начебто мають можливість поставляти вакцину від «Pfizer», – йдеться у повідомленні.

Вартість однієї фейкової «вакцини» – 250 доларів.

Нагадаємо, що відповідно до політики американської компанії «Пфайзер Продактс Інк» приставки вакцини проти COVID-19 здійснюється виключно за контрактами, укладеними між компаніями групи «Pfizer» та державою. Поставки Вакцини здійснюється відповідно до переважних каналів поставки і конкретно до визначених державою місць вакцинації.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!