Київ

Через підтоплення метро у Києві будуть зміни в організації дорожнього руху

692 0
Планують збільшити пропускну спроможність громадського транспорту.
Фото: KyivCityOfficial

Фото: KyivCityOfficial

Внаслідок підтоплення кількох гілок метро у столиці зростає навантаження на наземний громадський транспорт. Сьогодні, 9 грудня, відбулось засідання Державної комісії ТЕБ та НС щодо цієї ситуації. Про результати розповів міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

«У звʼязку із закриттям підземки основне навантаження із перевезення громадян припаде на наземний громадський транспорт. Відповідно його стане більше, тож дорожній рух може значно ускладнитися. Тому вніс пропозицію, яку підтримали під час засідання Комісії: впроваджуємо зміни в організації дорожнього руху на найбільш завантажених відрізках доріг столиці», – йдеться у повідомленні.

Зокрема, планують збільшити пропускну спроможність громадського транспорту, відрегулювати хронометраж перемикання сигналів світлофора, перенесення для зручності зупинки громадського транспорту, змінять деякі дорожні знаки. У Києві працюватимуть посилені патрулі. 

Нагадаємо, у зв'язку з необхідністю термінового ремонту на перегінному тунелі між станціями «Деміївська» та «Либідська» з 9 грудня рух поїздів Оболонсько-Теремківською лінією метро відбуватиметься між станціями «Героїв Дніпра» та «Либідська». Відновлювальні роботи триватимуть близько 6 місяців.

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!