Київ

На час ремонту тунелю метро між Теремками і Либідською запустили автобус і тролейбус. Схеми руху

973 0
Додатковий транспорт рухатиметься з інтервалом 1-3 хв. При цьому тролейбусний маршрут №50 тимчасово не працюватиме.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

У зв’язку з ремонтом перегінного тунелю на «синій» гілці метро з 8 грудня від станції метро «Теремки» до станції «Либідська» буде організовано рух наземного транспорту, що дублюватиме маршрути закритих станцій метро. Про це повідомляє КМДА.

Зокрема, буде організовано рух тимчасового автобусного маршруту загального користування № 2-М («Кібернетичний центр» – станція метро «Теремки» – станція метро «Либідська»), на якому працюватиме 60 автобусів з інтервалом руху 1 хв.

Також курсуватиме тимчасовий тролейбус № 43-К («Кібернетичний центр» – станція метро «Либідська»), на якому працюватиме 20 тролейбусів з інтервалом руху 3 хв.

Також шлях автобусного маршруту загального користування № 38 подовжується до станції метро «Либідська». На маршруті працюватиме 5 автобусів з інтервалом руху 17 хв.

Через необхідність вивільнення додаткових тролейбусів для роботи маршруту № 43-К, рух тролейбусного маршруту № 50 (вулиця Милославська – станція метро «Либідська») тимчасово припиняється.

На тролейбусному маршруті № 50-К (вул. Милославська – площа Дарницька) збільшується кількість рухомого складу, зокрема працюватиме 10 тролейбусів з інтервалом руху 9 хв.

Нагадаємо, у зв'язку з необхідністю термінового ремонту на перегінному тунелі між станціями «Деміївська» та «Либідська» з 9 грудня рух поїздів Оболонсько-Теремківською лінією метро відбуватиметься між станціями «Героїв Дніпра» та «Либідська». Відновлювальні роботи триватимуть близько 6 місяців.

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!