Підтверджених випадків коронавірусу на Львівщині наразі немає

3579 0
Усі госпіталізовані у Львівську обласну інфекційну лікарню перебувають у задовільному або середньому стані.
Фото: Наталія Тімко/Фейсбук

Фото: Наталія Тімко/Фейсбук

Станом на ранок 19 березня у Львівській обласній клінічній інфекційній лікарні перебувають 26 пацієнтів із підозрою на коронавірус. Про це під час брифінгу повідомив т. в. о. директора департаменту охорони здоровя ЛОДА Андрій Васько.

За словами Андрія Васька, сьогодні очікують результати тестів на коронавірус з лабораторії МОЗ у Києві. Ще троє людей з підозрою, які повернулись з-за кордону, перебувають на амбулаторному лікуванні.

Читайте також: Де в Україні виявили хворих на коронавірус. Інтерактивна мапа

Заступник директора лікарні Ігор Берник розповів, що стан пацієнтів в інфекційній лікарні задовільний або середній. У одного з госпіталізованих є пневмонія, але стан не важкий, тож він не потребує підключення до апаратів ШВЛ.

Всі госпіталізовані, окрім одного, були за кордоном.

Читайте також: Чому в інфекційній лікарні Львова не ізолюють пацієнтів з підозрою на коронавірус

Додамо, з лікарні вже виписали кількох пацієнтів, у яких раніше була підозра на коронавірус. Після виписки їм рекомендують дотримуватись домашнього карантину ще протягом двох тижнів. Стежити за дотриманням цього карантину має сімейний лікар пацієнта, каже Андрій Васько.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!