Львівський правник змусив виконком міськради видати йому перепустку на в'їзд до пішохідної зони

3611 0
Львівський адвокат позивався проти виконкому Львівської міськради через невидачу перепустки на в'їзд на площу Ринок
фото: соцмережі

фото: соцмережі

Виконком Львівської міськради уклав мирову угоду із львівським адвокатом Сергієм Попельчуком, який позивався проти комітету та ЛКП «Ратуша-сервіс» через невидану перепустку. Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень. 

У своєму позові адвокат Сергій Попельчук вимагав у суду скасувати пункт із положення виконкому ЛМР, у якому йдеться, що право в`їзду транспортних засобів категорії «В» у пішохідну зону центральної частини м. Львова видають лише за умови надання довідки про реєстрацію місця проживання на цій території. А також просив скасувати рішення спеціальної комісії, яким йому відмовили у видачі перепустки.

Проте вже згодом сторони дійшли мирової угоди, за якою Сергію Попельчуку видають перепустку на в’їзд у центральну частину, а він, в свою чергу, не матиме жодних претензій до виконкому ЛМР та  ЛКП «Ратуша-сервіс». Окрім того відповідача зобов'язали відшкодувати судові витрати у розмірі 22,5 тис. грн 

Відтак суд затвердив мирову угоду та закрив провадження. 

Нагадаємо, що нещодавно у Львові зафільмували як блогерка із Києва вільно проїжджає площею Ринок у Львові.

Володимир Федорович
___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!