Південнокорейська компанія LG Electronics зупиняє поставки до росії

819 0
На сайті компанії заявили, що надалі будуть підтримувати гуманітарні ініціативи.
LG Electronics/з відкритих джерел

LG Electronics/з відкритих джерел

Південнокорейська компанія LG Electronics, що виробляє побутову техніку, зупиняє поставки в росію. Про це йдеться у повідомленні на сайті компанії.

У компанії також зазначили, що уважно стежитимуть за ситуацією, а також надалі підтримуватимуть гуманітарні ініціативи.

Зазначимо, що раніше інша південнокорейська технологічна корпорація Samsung Electronics також заявила, що поставки до рф були призупинені «через поточні геополітичні події».

Samsung також заявляла про передачу 6 млн доларів, у тому числі 1 млн доларів на побутову електроніку, та добровільні пожертвування від робітників на підтримку гуманітарних зусиль у регіоні – мова йде зокрема  про допомогу біженцям.

Читайте також: МЗС закликає бойкотувати компанії, що не пішли з росії 

Нагадаємо, що через військове вторгнення росії в Україну великі іноземні компанії оголошують агресору бойкот. Через це близько трьох мільйонів росіян можуть залишитися без роботи, а також у країні буде дефіцит багатьох товарів та комплектуючих. Які компанії пішли з росії читайте тут

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!