Планові графіки відключень світла можуть ввести за 1-2 дні, – «Укренерго»

846 0
Всі три атомні станції, що розташовані на неокупованій території, працюють.
Фото: Unsplash

Фото: Unsplash

Найскладніший етап після останньої атаки росіян українська енергосистема вже пройшла. Всі області заживлені, енергосистема знову з’єднана з енергосистемою Євросоюзу. Так, за один-два дні вже зможуть ввести графіки відключень світла. 

Джерело: голова правління НЕК «Укренерго» Володимир Кудрицький, Liga.net

«Всі три атомні станції, що розташовані на неокупованій території, працюють. Через 1-2 дня вони вийдуть на свою нормальну планову потужність, і ми очікуємо, що можна вже буде перевести наших споживачів замість аварійних на планові графіки», – пояснив він. 

Читайте також: Киянам включатимуть світло почергово на 3 години, – Кличко

Нагадаємо, масований обстріл інфраструктури України 23 листопада призвів до повного знеживлення більшої частини областей країни. Унаслідок ракетних ударів російські окупаційні війська влучили по 16 об'єктах.

Софіко Векуа
__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 

ТЕГИ: світло, електроенергія, війна, Укренерго, блекаут

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!