Пластуни привезли до Львова Вифлеємський вогонь миру

1242 0
Протягом місяця його поширюватимуть у школах, церквах та лікарнях міста.
ФОТО: OLD.DYVENSVIT.ORG

ФОТО: OLD.DYVENSVIT.ORG

Сьогодні, 13 грудня, пластуни привезли до Львова Вифлеємський вогонь миру – символ Різдва, який щороку запалюють у Вифлеємі на місці народження Ісуса Христа. З Вифлеєму вогонь відправляють літаком до Австрії, а вже звідти його поширюють скаути по всьому світу.

Від завтра, 14 грудня, вогонь любові та добра зможуть отримати у свої домівки усі охочі львів’яни, завітавши до Львівської міської ради. А вже сьогодні о 19:00 одночасно на всіх 25 вокзалах України всі охочі зможуть запалити лампадку від Вогника і принести до своєї оселі символ миру, злагоди та любові до ближнього.

Тим часом пластуни продовжать передавати Вогонь львівським організаціям, лікарням, школам, сиротинцям, церквам та партнерам Пласту у Львові. До 2 січня українські скаути планують відвідати більше 100 установ і заспівати пісню Вифлеємського Вогню.

Читайте також: Цьогорічну ялинку до Львова привезуть з села Оброшине

Додамо, що В Україні з 1999 року Вогонь, що символізує мир, любов та добро, і символічно об'єднує всіх українців, поширюють пластуни − українські скаути. Щороку Вифлеємським вогонь миру передають громадам міст, лікарням, школам, сиротинцям, державним установам по всій Україні. Цьогоріч львівським пластунам передали вогонь друзі харцери (члени скаутського руху у Польщі). 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!