Варшавською трасою повністю відновили сполучення між Києвом та Житомиром

889 0
Відкрили рух мостом через річку Тетерів.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

По Варшавській трасі повністю відновили сполучення Київ – Житомир. Про це повідомляє міністр інфраструктури України Олександр Кубраков. 

«Відкрили рух мостом через річку Тетерів. Цей насипний міст з буту та щебенево-піщаної суміші, по краю мосту встановлено бетонні блоки», – пише він. 

Читайте також: Що зміниться для України, якщо путін офіційно оголосить війну. Прогноз експерта

На Варшавській трасі, за словами Кубракова, за час ведення бойових дій зруйнували та пошкодили три штучні споруди. На сьогодні по всіх зруйнованих мостах забезпечили тимчасовий проїзд та відновили сполучення Києва з Житомирщиною автомобільною дорогою М-07 Київ – Ковель – Ягодин. 

Нагадаємо, на Київщині продовжують відбудовувати об’єкти транспортної інфраструктури, зруйновані внаслідок збройної агресії російських загарбників. Зокрема, тимчасовий міст почали зводити у Вишгородському районі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!