Побиття першокурсників на Львівщині. Студентам повідомили про підозру

1268 0
За скоєне студентам загрожує покарання – обмеження волі на строк до п'яти, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.
Умовне фото

Умовне фото

На Львівщині слідчі повідомили про підозру у хуліганстві учням професійного училища, котрі побили першокурсників. Про це повідомили у поліції Львівської області.

Підозрювані у присутності багатьох очевидців принижували своїх жертв, а також завдавали їм ударів у голову та в ділянку грудей. За скоєне студентам загрожує покарання – обмеження волі на строк до п'яти, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Четверо учнів старших курсів одного з професійних навчальних закладів на Золочівщині. Це хлопці віком 17, 18 років та двоє 19-річних, по черзі завдали ударів у голову та в ділянку грудей чотирьом першокурсникам. При цьому вони використовували боксерську рукавицю.

Подія сталась ще 9 жовтня 2023 року близько 23.00 у гуртожитку навчального закладу, в присутності багатьох очевидців.

Читайте також: В гуртожитку на Львівщині першокурсникам влаштували посвяту з побиттям

Слідчі повідомили зловмисникам про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Нагадаємо, що мовиться про Червоненське вище професійне училище. За скоєне учнів у грудні 2023 року відрахували.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!