«Почуйте і врятуйте Маріуполь». Сім’ї захисників та небайдужі львів’яни вийдуть на акцію

2368 0
Tvoemisto.tv транслюватиме її наживо на своїх ресурсах у Фейсбуку та на Ютюб-каналі.
Фото/t.me.polkazov

Фото/t.me.polkazov

Сьогодні, 25 квітня, у Львові відбудеться акція під назвою «Почуйте і врятуйте Маріуполь». Її організовують сім’ї захисників Маріуполя, друзі та рідні маріупольців, а також небайдужі львів’яни. Tvoemisto.tv транслюватиме її наживо на своїх ресурсах у Фейсбуку та на Ютюб-каналі.

О 13:00 на площі Ринок вони зберуться, аби закликати українську владу та світову спільноту зробити все можливе, щоб врятувати місто, його мешканців і допомогти українським воїнам. Усіх, кому небайдуже доля Маріуполя, просять доєднатися до акції у Львові.

Читайте також: Знищення українських захисників у Маріуполі поставить крапку у перемовинах

«Закликаємо всіх, кому не байдужа доля Маріуполя, прийти на акцію у Львові та вимагати рішучих дій щодо порятунку міста. Не можемо допустити варварського знищення сталевої приморської фортеці України – Маріуполя, адже місто можливо врятувати», – додають організатори акції.

Нагадаємо, у ніч на 20 квітня командир 36-ї окремої бригади морської піхоти ВМС ЗСУ Сергій Волинський (Волина) закликав світових лідерів терміново провести «екстракцію» з Маріуполя: вивезти кілька сотень військових і цивільних з «Азовсталі» у безпечне місце на території третьої держави. 19 квітня Служба безпеки України оприлюднила розмову ростовського командира взводу росіян, у якій ідеться про те, що завод «Азовсталь» у Маріуполі вони мають зрівняти з землею. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!