Поліція викрила канал постачання наркотиків у Личаківську виправну колонію

1663 0
Щоденний прибуток від протиправної діяльності становив майже 20 тисяч гривень.
Фото: Перше радіо

Фото: Перше радіо

Поліцейські ліквідували канал постачання наркотиків до Личаківської виправної колонії. 

Читайте також: У Брюховичах вбили бізнесмена Мечислава Жеребецького

«Наркобізнес організував так званий «наглядач» за держустановою. До протиправної діяльності залучив інших засуджених та мешканців області. Останні за вказівкою організатора закуповували наркотичні речовини. В подальшому перекидали через паркан «товар» на територію колонії, а інші учасники угруповання вже реалізовували наркотики засудженим», – йдеться у повідомленні Нацполіції.

Поліцейські повідомили про підозру організатору та чотирьом членам організованої злочинної групи.

Водночас в обласній прокуратурі додали, що під час обшуку у фігурантів вилучили 520 таблеток «Субітексу», пневматичний пістолет, мобільні термінали, 5 г «марихуани», 3 г коноплі, 2 пакети гашишу (вагою близько 2 г кожний), частина курильного механізму зі смолами, SIM-картки операторів мобільного зв`язку, мобільні термінали, банківські картки, чорнові записи.

Ринкова вартість вилучених під час проведення обшуків наркотичних та психотропних речовин складає близько 500 тис грн.

Читайте також: У львівському виші організували нарколабораторію. Відео

Нагадаємо, що у Львові викрили групу осіб, які організували у львівському навчальному закладі нарколабораторію, де виготовляли метадон. «Товар» продавали через спеціально створений інтернет-магазин та відправляли поштою. До збуту наркотиків був причетний львівський кальян-бар.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!