Поліція заблокувала канал постачання зброї до Києва

567 0
Зловмисника затримали «на гарячому».
ФОТО: КИЇВСЬКА МІСЬКА ПРОКУРАТУРА

ФОТО: КИЇВСЬКА МІСЬКА ПРОКУРАТУРА

Прокуратура повідомила про підозру мешканцю Кривого Рогу, який налагодив постачання переробленої вогнепальної зброї до столиці. Про це повідомляють у Київській міській прокуратурі. 

«Згідно з матеріалами слідства, підозрюваний, маючи навички на переробку сигнальних пістолетів у вогнепальні, створив та адміністрував телеграм канал, в якому налагодив збут «продукції». Правоохоронцями задокументовано 3 епізоди збуту переробленої вогнепальної зброї, які зловмисник надсилав до Києва, через поштові відділення, а грошові кошти за зброю отримував на власну банківську карту», – пояснюють там. 

Під час чергового збуту вогнепальної зброї зловмисника затримали «на гарячому».

Читайте також: В Ірпені почали демонтаж найбільш зруйнованих росією будинків

У ході санкціонованих обшуків за місцем проживання фігуранта вилучили зброю, велику кількість патронів, комплектуючі та обладнання для переробки зброї, комп’ютерну техніку, мобільний телефон та банківські картки. За наслідками проведених експертиз перероблена зброя визнана вогнепальною.

Зловмиснику повідомили про підозру та вирішують питання щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, у Києві повідомили про підозру уродженці рф за фактами поширення матеріалів, у яких міститься виправдовування російської військової агресії проти України, глорифікація її учасників, розповсюдження матеріалів із публічними закликами до повалення конституційного ладу та посягання на територіальну цілісність України.

Софіко Векуа
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!