Поліція затримала жінку, яка зрізала ялинку у Снопківському парку

1861 0
Патрульна поліція закликає не винищувати зелені насадження і купувати лише легальні ялинки.
Фото: Патрульна поліція Львівщини

Фото: Патрульна поліція Львівщини

 

У Снопківському парку патрульні затримали жінку, яка, за свідченнями очевидців, зрубала молоду ялинку. Патрульну поліцію викликали небайдужі громадяни.

Читайте також: Де у Львові можна буде купити легальну ялинку. Перелік адрес

60-річна львів'янка несла ялинку, а в сумці у неї була пилка. Жінку разом із заявником та ялинкою супроводили у відділок. Далі справою займався дільничний.

Штраф за вирубку передбачений у розмірі від 510 до 1700 гривень з конфіскацією дерева.

Читайте також: Стало відомо, коли у Львові встановлять новорічну ялинку

Патрульна поліція закликає не винищувати зелені насадження і купувати лише легальні ялинки. Вони мають бути чипованими. Номер на дереві дає змогу на спеціальному сайті отримати інформацію, де його виростили і кому воно належить. Продавці повинні мати усі необхідні документи на хвойні.

Нагадаємо, у Львові визначили перелік місць для передноворічної роздрібної торгівлі хвойними деревами у період з 18 грудня 2021 року по 6 січня 2022 року. Перелік адрес дивіться тут.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!