Половина львів’ян не схвалює роботу міського голови

1814 0
Не задоволені роботою міської ради 47%.
Фото: УП

Фото: УП

Половина опитаних жителів Львова не схвалюють роботу ані міського голови Андрія Садового, ані місцевої влади. Проте чим старший респондент, тим він лояльніший до їхньої діяльності.

Джерело: Соціологічне дослідження громадської мережі ОПОРА

Відповідно до результатів опитування, 20% респондентів зовсім не схвалюють дії Садового, 30% – радше не схвалюють, 26% – швидше схвалюють лише 5% схвалюють цілком. Автори опитування відзначають, що чим старшими є респонденти, тим лояльніші вони до міського голови. Не задоволені роботою міської ради 47%.

Читайте також: Лише 13% львів'ян повністю схвалюють діяльність міського голови

Опитування відбувалось упродовж вересня серед мешканців Львівської громади. Методом інтерв’ю «face-to-face» опитували людей віком від 18 років. Загалом опитали 400 респондентів, серед яких 37 внутрішньо переміщених осіб. Вибірка є репрезентативною за статтю та віком опитаних. Похибка репрезентативності — +/- 3,46% для значень близьких до 50%.

Нагадаємо, що у схожому липневому дослідженні діяльність міського голови Львова схвалювали лише 13% львів'ян, ще 36% – швидше схвалюють. Не схвалювали роботу Андрія Садового 18% опитаних, а ще 19% – швидше не схвалювали.

Наталія Вареник

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!