Польща готова прийняти на лікування до 10 тисяч українських військових, – Моравецький

1315 0
Польща вже прийняла кілька десятків українських солдатів із різними травмами внаслідок війни.
фото івана станіславського/твоє місто

фото івана станіславського/твоє місто

Польща готова прийняти на лікування до 10 тисяч українських військових, якщо буде така потреба. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив прем’єр-міністр країни Матеуш Моравецький, який сьогодні перебуває з робочим візитом у Львові.

Окрім цього, Польща вже прийняла кілька десятків українських солдатів.

«Ми вже приймаємо солдатів і готові приймати до 10 тисяч поранених, якщо, на жаль, буде така необхідність, якщо настільки страшними будуть жнива цієї війни. Усі ми готові, наші лікарні готові. Бажаємо, щоби всі ці військові, яких ми вже лікуємо, одужали та повернулися до своїх домівок та своїх дітей», – каже він.

Читайте також: Близько 40 онкохворих діток зі Львова доправили на лікування до Польщі

Нині у медичних закладах країни перебуває кілька десятків українських військових. У них – різні види травм різного ступеню важкості. Прем’єр-міністр Польщі запевнив, що лікарі роблять все, щоби допомогти солдатам відновити своє здоров’я.

Нагадаємо, що у Стрийському парку Львова відкрили контейнерне містечко для 350 вимушено переміщених осіб. Це – спільний проєкт України та Польщі, який сьогодні презентували за участі прем'єр-міністра Польщі Матеуша Моравецького та міністра розвитку громад і територій України Олексія Чернишова.

Ольга Коваль

Фото Івана Станіславського/Твоє місто


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!