Польща підняла авіацію через масовану ракетну атаку росії

2434 0
Про рух ракети в бік Польщі повідомляли Повітряні сили ЗСУ.
Фото: defence-ua

Фото: defence-ua

Оперативне командування Збройних сил Польщі повідомило про активацію польської та союзницької авіації на тлі масованої ракетної атаки росії на Україну. Про це йдеться у Twitter (X) командування.

«Повідомляємо, що спостерігається інтенсивна діяльність дальньої авіації російської федерації, пов'язана з заподіянням ракетних ударів по території України», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, у зв’язку з цим активізували всі необхідні процедури для забезпечення безпеки польського повітряного простору, а оперативне командування здійснює постійний моніторинг ситуації.

«Попереджаємо про активізацію польської та союзницької авіації, що може бути пов'язано з виникненням підвищеного рівня шуму, особливо в південно-східному регіоні країни», – заявили у командуванні.

Зазначимо, що сьогодні під час масованої ракетної атаки Повітряні сили ЗСУ повідомили, що крилата ракети летить в бік кордону з Польщею. Згодом очільник Львівської ОВА Максим Козицький зазначив, що ракета, яка летіла в бік кордону з Польщею, змінила курс.

Детальніше про масований обстріл окупантів по Україні і наслідки атаки читайте тут.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!