Польська авіакомпанія відкрила новий рейс до Львова

1134 0
Рейс Зелена Гура – Львів мав стартувати 10 грудня, проте затримався через карантинні обмеження.

23 грудня польська авіакомпанія LOT відкрила новий міжнародний рейс до Львова із Зеленої Гури. Польоти за маршрутом мали стартувати 10 грудня, однак через карантинні обмеження відбулася затримка із запуском. Про це повідомили на сайті Любуського воєводства.

Читайте також: SkyUp віддкрив продаж квитків на літній сезон зі Львова 

Рейс виконуватиметься один раз на тиждень – щоп’ятниці зі Львова та щочетверга зі Зеленої Гури. Виліт зі львівського аеропорту відбуватиметься о 7:40 год, а прибуття до польського міста о 8:10 год. Виліт із Зеленої Гури – о 21:40 год, а прибуття до Львова о 23:20 год. Тривалість польоту становитиме трохи більше 1,5 год.

Вартість квитків становить від 1323 грн (199 злотих). Наразі на борту літака авіакомпанії LOT на рейсі Зелена Гура – Львів місця пропонуватимуть лише в економ-класі.  

Нагадаємо, що торік польська авіакомпанія LOT майже удвічі збільшила авіарейси зі Львова до Варшави. 

Також авіаперевізник SkyUp виконує рейси зі Львова до польського Лодзя, а компанія Ryanair літає зі Львова до Познані. 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!