SkyUp відкрив продаж квитків на літній сезон зі Львова

1391 0
Придбати квитки можна до Австрії, Іспанії та Греції.
Фото: lowcostavia

Фото: lowcostavia

Авіакомпанія SkyUp відкрила продаж квитків на літній сезон. Рейси стартують в кінці березня. Вже можна купити квитки до Австрії, Іспанії та Греції. Про це повідомили у Міжнародному аеропорту «Львів» імені Данила Галицького.

Читайте також: Україна та ЄС підписали угоду про «відкрите небо». Що це означає

Так, з 28 березня авіаперевізник розпочне польоти до Іспанії. Рейси виконуватимуться щопонеділка, а з червня — ще й по четвергах. Вартість квитків зі Львова до Мадриду від 2255 грн, а у зворотному напрямку від 2258 грн.

З 22 квітня стартують рейси до столиці Австрії а також до іспанської Валенсії. Вони виконуватимуться двічі на тиждень – щовівторка та щоп'ятниці. Ціна квитків на маршруті Львів — Відень від 2717 грн, у зворотному напрямку від 3400 грн, на маршруті Львів — Валенсія від 2255 грн, і назад до Львова від 2258 грн.

Також з 28 травня SkyUp літатиме зі Львова до грецького міста Салоніки. Вартість квитка на рейс Львів — Салоніки від 2663 грн, а у зворотному напрямку від 2775 грн.

Нагадємо, що лоукостер Ryanair скасував до кінця січня рейси зі Львова у шести напрямках. 

Також навесні наступного року відновить рейси до Львова саудівський лоукостер Flynas. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!