Польська поліція розігнала активістів, які блокували російські та білоруські фури

3994 0
Фури везуть товари, які потрапили в «санкційний список».
Фото: Ірина Земляна

Фото: Ірина Земляна

На польсько-білоруському кордоні у с. Кукрикі (Kukuryki) в Польщі три доби поспіль, починаючи з 12 березня, протестувальники блокували російські та білоруські фури. Черга, за свідченнями активістів, сягнула 22 кілометрів. Однак сьогодні поліція розірвала цю блокаду. Про це повідомила учасниця акції із блокування російських вантажівок Наталя Панченко, яка опублікувала відповідне відео.

«Прийшов величезний відділ поліції, який оточив активістів і відкрив рух для всіх вантажівок, які хочуть переїхати кордон. Вантажівки безперешкодно їдуть до Білорусі. Активісти оточені. Тих, хто проривався, просто затримали. Блокада зірвана», – повідомила Наталя Панченко.

Нагадаємо, що активісти блокували польсько-білоруський кордон для російських і білоруських фур, які попри санкції везуть повні машини товарів, які повиходили з ринку. Через вторгнення в Україну Росія обійшла Іран і Північну Корею і перетворилась на найбільш підсанкційну державу у світі. Центр протидії дезінформації при РНБО України повідомив, що за останні 8 років Росія отримала найбільше санкцій, ніж Північна Корея, М'янма, Чилі, Куба, Китай, Іран, Північна Африка та Сирія за 70 років. 

Через війну в Україні світові гіганти покидають російські ринки, від цього економіка агресора може спуститись до рівня 1998 року. Які компанії йдуть з російського ринку, читайте у матеріалі Тvoemisto.tv

Відео: Наталія Панченко

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!