Польські фермери можуть знову заблокувати один з пунктів пропуску на Львівщині

555 0
Акція протесту може тривати до кінця вересня.
фото умовне

фото умовне

Польські фермери можуть відновити блокування руху транспорту на пункті пропуску «Медика» у напрямку до «Шегині». Про це 8 червня повідомило Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Прикордонники отримали інформацію від Прикордонної варти Республіки Польща про можливу акцію протесту, яка може тривати до кінця вересня. Фермери планують заблокувати дорогу, що веде до кордону. Блокування розпочнеться у неділю, 9 червня, о 10:00. 

«Для яких саме категорій транспортних засобів буде ускладнено рух, після надходження інформації, повідомимо додатково. Не виключено, що це може стосуватися усіх категорій транспортних засобів», –  повідомили в Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України.

Читайте також: На Львівщині викрили контрабанду деревини за кордон

Нагадаємо, що нещодавно пункт перетину державного кордону з Польщею «Корчова - Краківець» припинив пропуск вантажного транспорту. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!