Помер один із поранених після вибуху гранат на Закарпатті

1082 0
Мовиться про 55-річного депутата Віктора Пряділя.
Фото: Віталій Глагола у телеграмі

Фото: Віталій Глагола у телеграмі

У лікарні помер один з травмованих внаслідок вибуху гранат в Керецьківській сільраді на Закарпатті. Про це повідомив закарпатський журналіст Віталій Глагола.

Ввечері у суботу, 16 грудня, у лікарні Сваляви помер один із поранених після підриву трьох гранат в Керецьківській сільраді. Раніше йому ампутували ногу. Чоловік був в реанімації у важкому стані.

Читайте також: Депутату, який підірвав гранати на засіданні, оголосили підозру

За словами журналіста, мова йде про 55-річного депутата Віктора Пряділя із села Березники.

Нагадаємо, що на Закарпатті в будівлі Керецьківської сільської ради депутат підірвав гранати. Його затримали, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!