Помер відомий лікар Володимир Козявкін

2985 0
Володимир Козявкін був засновником та багаторічним керівником Міжнародної клініки відновного лікування, що в Трускавці.
ФОТО: Юрій Холод/Facebook

ФОТО: Юрій Холод/Facebook

У п’ятницю, 16 грудня, помер український вчений у галузі медицини та засновник Міжнародної клініки відновного лікування у Трускавці Володимир Козявкін.

Джерело: заступник голови Львівської облради Юрій Холод у Facebook

«На 76-у році життя зупинилося серце великого Лікаря і доброї Людини, Героя України Володимира Ілліча Козявкіна», – йдеться в повідомленні.

Володимир Козявкін – засновник та багаторічний керівник Міжнародної клініки відновного лікування, вчений і доктор медичних наук, академік, член-кореспондент Національної академії медичних наук України.

«Володимира Ілліча знають у всьому світі. Адже він створив та ефективно впроваджував авторський Метод Козявкіна для лікування та реабілітації хворих на дитячий церебральний параліч (ДЦП). Його унікальний новаторський підхід до вирішення проблеми ДЦП визнаний в цілому світі науковою та медичною спільнотою», – додав Юрій Холод.

Антоніна Костик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!