Помер відомий львівський енергетик Ярослав Шпак

1290 0
Панахида відбудеться 21 вересня на вулиці Пекарській, а поховають фахівця на Сихівському цвинтарі.
Фото: НТСУ

Фото: НТСУ

Відійшов у вічністьзаслужений енергетик України, президент асоціації Паливно-енергетичного комплексу Львівщини, наставник у галузі енергетики Ярослав Шпак. Про це Тvoemisto.tv повідомили у Львівській ОДА.

Панахида за Ярославом Шпаком відбудеться у вівторок, 21 вересня, у Каплиці Різдва Хрестителя Господнього Йоана по вулиці Пекарській, 52 у Львові. Поховають фахівця на Сихівському цвинтарі.

Ярослав Шпак народився 26 лютого 1938 р. в с. Озерна на Тернопільщині в сім'ї селянина. Закінчив факультет електрифікації Львівського сільськогосподарського інституту і все своє трудове життя віддав енергетиці. Спочатку працював в проектному інституті Західно-Український філіал «Укрндіпросільелектро», а тоді на електроенергетичних об'єктах. Брав участь у запуску Рівненської АЕС, після цього стам гендиректором «Крименерго». Пізніше став заступником директора ТОВ «ЕКО-ОПТІМА» та президентом асоціації «Паливно-енергетичний комплекс Львівщини».

 

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!