Понад 150 дерев планують висадити у одному із парків Львова

2254 0
У парку, що поблизу автовокзалу у Львові, тривають протиаварійні роботи з відновлення дощових садів.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

Уже найближчими місяцями у парку Архангела Михаїла висадять 42 верби пурпурні, 119 дерев пальмолистої осоки та 96 кущів м'яти. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

У парку Архангела Михаїла, що поблизу автовокзалу у Львові, тривають протиаварійні роботи з відновлення дощових садів. Тут уже запрацювала дренажна система водовідведення, парк поступово осушується. основну частину робіт з водовідведення уже завершили: проклали обгорнуті спеціальною геотканиною труби, систему збору засипали щебнем. Також підключили до мережі дощової каналізації всю систему водовідведення надлишкової води.

Наразі працівники дочірнього підприємства «Боднарівка», яке є балансоутримувачем парку, чистять парк від порослі, доріжки частково підсипають асфальтом та укріплюють центральну алею.

Читайте також: Забудовник, що зводить десятий будинок біля автовокзалу, відновить парк Архангела Михаїла 

Працівники парку власними силами облаштували іншу алею – від вулиці Мікльоша до житлового комплексу на Стрийській. Ділянку, яка сполучає дві важливі для місцевих локації, виклали бетонними плитами.

Нагадаємо, що депутати ЛМР підтримали петицію про відновлення парку Архангела Михаїла поблизу автовокзалу. Витрати, пов’язані з розробкою проєктно-кошторисної документації, супутніх до проєктування послуг і капітального ремонту парку, має забезпечити ТзОВ «Метгал». Цей забудовник звів уже десять ЖК поруч з автовокзалом. У процесі будівництва цієї компанії ще один будинок, який зводять поряд з парком. Яким має бути парк читайте тут.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!