Понад 200 підприємств готові переїхати із зони бойових дій на захід України

21091 0
Львівська ОВА вже працює з 26 предметними запитами.
Фото: dsnews.ua

Фото: dsnews.ua

Більше 200 підприємств з інших регіонів подали заявку на допомогу в евакуації на захід України. Деякі з них вже в процесі переміщення. Зокрема, Львівська обласна військова адміністрація працює над 26 предметними запитами. Про це повідомив очільник ЛОВА Максим Козицький.

«Спеціалісти Львівської ОВА працюють над 26-ма предметними запитами. На Львівщину уже вирішили перевезти свої потужності два виробники – один з них займається металообробкою, інший – виготовляє хімічну продукцію. Зараз вирішуємо нюанси щодо перевезення їхнього виробництва. Працюємо над тим, щоб евакуювати зі зони бойових дій максимально багато підприємств. Бізнес має працювати! Кожен підтримує Україну на своєму фронті», – зауважив Козицький.

Він закликав власників незадіяних виробничих приміщень та складів зголошуватися для розміщення підприємств, які хочуть переїхати на Львівщину. Для цього варто заповнити форму.

Додамо, що заявки на евакуацію уряд отримує від представників харчової, деревообробної, текстильної, паливної хімічної промисловості, медицини та машинобудування. Подати її підприємці можуть за посиланням.

Нагадаємо, Максим Козицький закликав підприємців у Львівській області повернутися до роботи та виплачувати працівникам зарплати.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!