Київ

Понад 300 жителів Київщини бажають приєднатися до штурмової бригади «Лють»

726 0
Наразі в «Гвардію наступу» вже вступило близько 23 тисяч осіб. наразі в «Гвардію наступу» вже вступило близько 23 тисяч осіб.
Фото: НПУ

Фото: НПУ

На Київщині більше 300 осіб з цивільного населення виявили бажання приєднатися до штурмової бригади «Лють». Про це повідомив очільник поліції Київської області Андрій Нєбитов.

За його словами, понад 120 поліцейських регіону вже долучились до бригади «Лють» і ще більше ніж 60 осіб проходять різні етапи відбору.

«Я впевнений, що у встановлений термін ми обов’язково підготуємо необхідних фахівців», – зазначив Нєбитов.

Також він додав, що серед тих, хто тренується зараз, є 7 дівчат.

Нагадаємо, в Україні оголосили про набір добровольців до восьми бригад «Гвардії наступу»: «Сталевий кордон», «Червона калина», «Лють», «Рубіж», «Спартан», «Кара-Даг», «Буревій» та «Азов». Вони мають зміцнити наші сили під час можливого наступу окупантів. Записатись у них можна у низці ЦНАПів на Київщині. Як повідомлялося, наразі в «Гвардію наступу» вже вступило близько 23 тисяч осіб.

Станіслав Нестеренко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!