Понад 40 автобусів АТП-1 стоять через брак водіїв

2903 0
Під час засідання громадської ради при управлінні транспорту ЛМР заступник директора АТП-1 Олександр Струтинський розповів про наявний на підприємстві транспорт та подальшу співпрацю з компанією «Фіакр Львів».
Фото: facebook-сторінка "Зручне місто"

Фото: facebook-сторінка "Зручне місто"

За його словами, зараз АТП-1 має 165 власних автобусів, із яких орієнтовно 100 – щодня виїжджають на маршрути, 45 – стоять на території АТП через брак водіїв, а 10 не їздять і потребують довгострокового ремонту. Окрім того, АТП-1 орендує ще 100 автобусів у різних підприємств.

Читайте також: У робочий час на АТП-1 простоюють десятки автобусів. Директор заперечує

Також наприкінці червня рішенням виконкому Львівської міської ради маршрути приватного перевізника «Фіакр Львів» передали комунальному АТП-1. Зокрема, йдеться про маршрути №№ 1А, 2А, ЗА, 4А, 5А, 6А, 9, 10, 16, 20, 28, 29, 32, 37, 45, 46, 17, 24, З0, 34, 39, 13, 18, 22, 41, 43  від 1-го липня 2017-го року до моменту укладення договорів з переможцями конкурсу, який призупинений через судову тяганину

Як розповів раніше директор АТП-1 Ярослав Іванець, вони уклали з компанію власний договір: «У нас є угода з“Фіакром”. Вони обслуговують ті ж самі маршрути, що і раніше, але вже під нашою егідою».

Під час засідання громадської ради Олександр Струтинський роз’яснив, що «Фіакр Львів» не має жодних фінансових зобов’язань перед АТП-1 і працює, як і раніше, але вже на основі рішення виконкому про перепідпорядкування. Він додав, що львів’яни, яких не задовольняє якість перевезення на маршрутах «Фіакр Львів», мають тепер скаржитися до АТП-1 (контакти за посиланням).

Читайте також: Під егідою АТП-1. Що відбувається з приватними перевізниками Львова

Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!