Керівник Першого ТМО не задекларував жодних активів, а очільник Другого – 5,6 млн грн

4474 0
Обидва керівники територіальних медоб'єднань у Львові подали декларації лише за 2021 рік, зробили вони це упродовж останнього тижня.
Зліва - Олег Самчук, зправа - Андрій Миськів. Колаж: твоє місто

Зліва - Олег Самчук, зправа - Андрій Миськів. Колаж: твоє місто

Керівники двох Львівських територіальних медичних об'єднань нещодавно подали свої декларації про доходи за 2021 рік. Tvoemisto.tv розглянуло та проаналізувало декларації, зокрема скільки вони заробили та що придбали за ці роки. 

Керівник Першого ТМО Олег Самчук

Серед доходів Олега та Уляни Самчуків за 2021 рік – 998 тис. гривень. З них зарплата керівника ТМО – 845 тис. гривень (КНП «Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги Львова»). Попри це, жодних активів, згідно з декларацією, у сім’ї не було. Ще у декларації за той же рік, яку Олег Самчук подавав як кандидат на посаду керівника Першого ТМО, вказано, що серед активів він зберігає 57,8 тис. гривень. 

У розпорядженні сім’ї Самчуків були дві автівки – Toyota Rav4 2016 року, яку придбали того ж року, та Volkswagen Passat 2017 року, яку також придбали того ж року. Обидві належать батьку декларанта – Олегу Самчуку. 

Окрім того, безпосередньо Олегу Самчуку та його дружині належали 12 об’єктів нерухомості. Зокрема п’ять земельних ділянок, три квартири, гараж, приміщення пилорами та ще одне житлове приміщення. 

Зазначимо, що, окрім посади гендиректора Першого ТМО, Олег Самчук за сумісництвом працює асистентом з погодинною оплатою праці кафедри хірургії та трансплантології ФПДО Львівського національного університету медуніверситету імені Данила Галицького. 

Керівник Другого медоб’єднання Андрій Миськів 

Сім’я Миськівих за 2021 рік задекларувала 1 млн 357 тис. гривень, серед них з/п Андрія Миськіва – 1 млн 116 тис. гривень. Щодо активів сім’ї, то вони зберігали 5 млн 612 тис. гривень готівкою, зокрема 750 тис. гривень, 45 тис. доларів (1 млн 688 тис. гривень за курсом НБУ), 40 тис. євро (1 млн 501 тис. грн за курсом НБУ) та 35 тис. фунтів (1 млн 673 тис. гривень за курсом НБУ). 

Окрім того, Андрій Миськів задекларував дві автівки, які належать йому та його дружині Ірині – Mercedes-Benz GLK250 2013 року, яку придбали у 2018 році та Audi A6 2013 року, яку придбали у 2017 році. 

Також сім’я володіла шістьма об’єктами нерухомості – двома житловими будинками, трьома квартирами та земельною ділянкою. 

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv також розглянуло декларації заступників мера Львова Андрія Садовго. Ознайомитись з їхніми доходами та власністю ви можете за посиланням.

Володимир Федорович

_____________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!