Частина магазинів в King Cross Leopolis в Сокільниках працює у червоній зоні попри заборону

15259 0
Контролювати дотримання протиепідемічних норм та обмежень має поліція.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Від сьогодні, 21 вересня, на Львівщині діє нове епідемічне зонування, за яким Перемишлянський та Пустомитівський райони Львівської області залишаються у червоній карантинній зоні. Відповідно до обмежень, тут, зокрема, заборонена діяльність ТРЦ. Попри це частина магазинів в одному із найбільших ТРЦ поблизу Львова Кing cross leopolis продовжує працювати.

Читайте також: Від завтра у двох районах Львівщини вводять нові карантинні обмеження 

Як торгово-розважальний центр працюватиме надалі у Кing cross leopolis коментувати Тvoemisto.tv відмовились.

На своїй сторінці у Фейсбук ТРЦ повідомляє, що: «Магазини Adidas, American Tourister, Bershka, Brocard, Cropp, House, Pull&Bear, RESERVED, Sinsay, Stradivarius, ZARA та Vodafone тимчасово зачинені». Втім інші торгівельні точки працюють у звичному режимі.

Як повідомляє кореспондент Tvoemisto.tv, на вихідні 19-20 вересня у Кing cross працювали чимало магазинів, серед них крамниці з одягом, аксесуарами, кінотеатр IMAX.

Заступник голови Львівської ОДА Тарас Грень у коментарі Tvoemisto.tv сказав, що торгівельно-розважальні центри у червоній зоні мають бути закриті. За роз’ясненням, на яких підставах працює ТРЦ в Пустомитівському районі, він звернеться до Нацполіції.

«Є загальні вимоги, передбачені постановою 641 Кабінету міністрів України. Там розписано що працює, що ні. ТРЦ у червоній зоні працювати не дозволено», – каже Тарас Грень.

Він нагадує, що за дотриманням карантинних норм стежать Національна поліція та Держпродспоживслужба.

«Від нашої регіональної комісії з питань ТЕБ і НС жодних окремих заяв, дозволів чи інших рішень щодо роботи цього ТРЦ не було», – зазначає він.

Читайте також: Чи працюють у Львові правила МОЗ про госпіталізацію пацієнтів з Covid-19

Нагадаємо, що до помаранчевої зони цього тижня увійшли Бродівський та Радехівський райони Львівщини. Львів віднесли до жовтої зони епіднебезпеки. Детальний перелік додаткових обмежень, які почнуть діяти від завтра, 22 вересня, у Перемишлянському та Пустомитівському районах Львівщини оприлюднили сьогодні на сайті Кабміну.

Вікторія Савіцька


 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!