На правах реклами

«Пора діяти!». Особливості та переваги колекції Puma Inland

847 0
Все необхідне для роботи та прогулянок зібрано в одній сезонній капсулі.

Military style жіночого одягу актуальний як ніколи, це практично та комфортно. Класичний камуфляж залишимо військовим, з розробок армійських дизайнерів запозичено: універсальність, технології, особливості крою та окремих деталей одягу.

Стильна колекція Puma Inland з лаконічними military елементами створена для зухвалих амбітних жінок: є цілі, сформульовані завдання, день, розписаний по хвилинах. Пора діяти!

Варіації та кольори одягу Puma Inland

Оновлення гардероба на офіційному сайті бренду Puma в Україні займе кілька хвилин: все необхідне для роботи та прогулянок зібрано в одній сезонній капсулі.

Які елементи складають жіночу колекцію Puma Inland:

  • оверсайз худі жіночі з кишенею-кенгуру, графічною вишивкою в мілітарі-стилі вздовж рукавів, довгими манжетами-трансформерами;
  • куртки Short Woven Jacke з нейлону – два шари, вільний крій, приховані кнопки штормового клапана, у високому комірі на блискавці упакований регульований каптур;
  • штани Wide Leg Pants з нейлону – невагома титанова пряжка, широкий пояс на гумці, міцний ремінь з тасьми;
  • лонгслів Cropped Long Sleeve Tech Tee – лижний рукав з отвором для великого пальця, мембранна система відведення вологи, 3D-текстурний трикотаж;
  • футболки Short Sleeve Tech Tee із трикотажу з максимальним відведенням вологи.

Автори колекції задіяли в тканинах та фурнітурі фірмовий колір Puma Black, два теплі півтони гірчичного зерна Mustard Seed, відтінки пустельної засмаги Desert Tan та піщаного пляжу Light Sand. Палітра колекції гармонійна, відтінки поєднуються між собою, підходять будь-якому кольоротипу шкіри та волосся. Створіть свій настрій Puma Inland – від безтурботної прогулянки морським берегом до секретної нічної експедиції.

Переваги колекції Puma Inland

Універсальна преміям-капсула зручна для ділових поїздок та екскурсій, вуличного спорту, прогулянок містом, морських подорожей, зустрічей з друзями, неформального п’ятничного стилю та Zoom-конференцій.

Адаптивний крій Puma Inland оцінять автоледі та молоді мами:

  • вільний одяг підходить для будь-якого типу фігури;
  • приховує повноту, широкі плечі, відсутність талії;
  • рукави, каптур, ширина пояса штанів швидко регулюються;
  • місткі кишені в штанах, худі та куртці.

Колекція Puma Inland створена у військовій стилістиці для цивільних осіб, піклується про комфорт та безпеку, успішно використовує технології бренду:

  • rainCELL – надійний захист від вітру та води без «ефекту сауни»;
  • druCELL – навіть після пробіжки лонгслів залишається сухим, волога відведена через мембрани;
  • bluesign℗ – вибір сировини максимально екологічний;
  • плоскі шви для максимального комфорту трикотажу.

9% еластану у складі трикотажу: футболки та лонгсліви легко розтягуються та моментально повертають первісну форму. Суміш первинного та переробленого поліестеру забезпечує зносостійкість, збереження форми, якості тканини та кольору після численних прань.

Колекція Puma Inland – чудова інвестиція в стиль: неймовірно жіночна, по-воєнному практична, збереже бездоганний вигляд та актуальність на довгі роки.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!