Портал «Дія» призупинив реєстрацію ФОПів

1207 0
Прийом заяв обіцяють відновити приблизно через тиждень.
ілюстративне фото: Економічна правда

ілюстративне фото: Економічна правда

На порталі «Дія» тимчасово зупинили прийом заяв про реєстрацію фізичних осіб-підприємців. Про це повідомили у офіційному Telegram-каналі.

Це пояснюють тим, що необхідно доопрацювати функціонал нового держреєстру. 

Прийом заяв обіцяють відновити приблизно через тиждень – після доопрацювання функціоналу нового ЄДР.

Про впровадження в промислову експлуатацію оновленого програмного забезпечення ЄДР та закінчення процесу міграції даних в оновлений ЄДР було оголосили  11 серпня. До цього реєстр останній раз оновлювали понад 10 років тому – у 2007 році.

Нагадаємо, що послуги для ФОПів у додатку «Дія» запустили з 27 лютого. Зокрема серед перших доступних послуг для бізнесу стало відкриття ФОП, тобто реєстрація фізичної особи-підприємця та обрання загальної чи спрощеної системи оподаткування. Подати заяву можна впродовж десяти хвилин, а реєстрація – два робочі дні, окрім святкових і вихідних.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!