Посадовці «Укрзалізниці» на Львівщині отримували хабарі за ремонт вагонів поїзда без черги

1228 0
Правоохоронці задокументували надання неправомірної вигоди на загальну суму у 130 тис. гривень.
Фото умовне

Фото умовне

Двом посадовцям «Укрзалізниці» вручили підозри за отримання хабарів, які вони вимагали за ремонт вагонів поїздів без черги. Про це повідомила прокуратура Львівської області. 

«Посадовці вимагали та одержали грошові кошти від працівників підприємства, яке надає послуги щодо перевезення залізничним транспортом вантажів. За неправомірну вигоду підозрювані обіцяли поза чергою взяти в ремонт вагони, які належать суб’єкту господарювання», – йдеться у повідомленні правоохоронців. 

Наразі задокументували надання неправомірної допомоги на загальну суму у 130 тис. гривень. 

Читайте також: У Львові сімейного лікаря затримали на хабарі

Окрім самих посадовців «Укрзалізниці», підозри отримали і три працівники товариства, які надавали ці хабарі. 

Нагадаємо, що У Львові судитимуть посадовицю державної виконавчої служби та її брата за вимагання хабара за зняття арешту з коштів боржника.

Володимир Федорович

_____________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!