Київ

Пошкоджені обстрілами території Києва озеленять коштом меценатів

388 0
Комунальники безоплатно отримуватимуть зелені насадження для відновлення пошкоджених локацій
Фото умовне

Фото умовне

У Києві за гроші меценатів відновлять «зелені» території, пошкоджені внаслідок війни. Про це повідомляє КО «Київзеленбуд».

Це проєкт Post War Greening, у межах якого «Київзеленбуд» підписав меморандум на один рік із ТОВ «Октава Капітал». Його можна буде подовжити ще на один рік після завершення.

Комунальники безоплатно отримуватимуть зелені насадження для відновлення пошкоджених локацій, зокрема парків і скверів. Крім того, проєкт також передбачає «збереження екосистеми Києва».

Кількість, види рослин і локації озеленення узгоджуватимуть спільно з громадою, обіцяє гендиректор КО «Київзеленбуд» Юрій Бахмат.

Нагадаємо, у Києві протягом березня та квітня 2024 року мешканцям будуть безкоштовно роздавати молоді дерева, зокрема ялини, сосни, каштани, клени, липи та інші. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!