Київ

В Києві роздаватимуть саджанці дерев

610 0
Так кожен охочий зможе докласти руку до озеленення міста
Фото умовне

Фото умовне

У Києві протягом березня та квітня 2024 року мешканцям будуть безкоштовно роздавати молоді дерева, зокрема ялини, сосни, каштани, клени, липи та інші. Про це повідомляє Центр альтернативного озеленення Києва.

Щоб безкоштовно отримати саджанці, киянам потрібно зареєструватися за номером 095-888-58-00 (WhatsApp/Viber). Дерева видаватимуть в обмін за підписку на сторінку Контейнерне озеленення.

«З 2018-го ми двічі на рік роздавали сіянці та саджанці лісоутворюючих видів для озеленення міста. Співучасники нашого проекту мали змогу безкоштовно отримати рослини, щоб висадити їх на прибудинкових територіях Києва. Деякі дерева за ці роки вже сягнули триметрової висоти», — коментують у Центрі альтернативного озеленення Києва.

У Центрі зауважили, що не припиняли безкоштовно поширювати саджанці ні в 2020 ковідному, ні в 2022 році.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


ТЕГИ: дерева, київ

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!