Київ

Пошкоджені уламком ракети квартири на Київщині відремонтують, — КОДА

690 0
Вирішується питання щодо забезпечення мешканців тимчасовим житлом.
Фото: КОДА

Фото: КОДА

Пошкоджений уламком російської ракети будинок в Українці на Київщині відремонтують. Про це повідомив голова КОДА Руслан Кравченко.

«Поставив завдання розпочати демонтаж фасаду пошкодженої частини будинку, провести інструментальне обстеження, в максимально короткі терміни розробити проєктно-кошторисну документацію та оперативно розпочати капітальний ремонт пошкоджених квартир та будинку», - зазначив він.

Кравченко додав, що мешканцям будинку надається вся необхідна допомога та вирішується питання щодо їх забезпечення тимчасовим житлом.

Нагадаємо, в ніч на 28 квітня в повітряному просторі Києва і області силами ППО збито 11 російських ракет і 2 БПЛА. Уламки впали у житлових районах Києва та Українки.  Один з уламків ракети влучив у багатоповерхівку, постраждала 13-річна дівчинка.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!