Посольство Британії тимчасово переїздить до Львова

1066 0
МЗС Британії також закликає своїх громадян виїздити з України.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Посольство Британії тимчасово переміщують з Києва до Львова у зв’язку з побоюваннями нової агресії Росії проти України. Про це повідомили в МЗС Сполученого Королівства сьогодні, 18 лютого, пише «Європейська правда».

«Посольство Британії у Києві тимчасово переміщується. Персонал посольства працюватиме з офісу у Львові», - зазначають у повідомленні.

МЗС повторює заклик до своїх громадян в Україні виїздити з країни, доки є така можливість, та попереджає, що у разі військової ескалації британцям в Україні не варто розраховувати на посилену консульську підтримку чи допомогу з евакуацією.

Зазначимо, що 11 лютого Британія, серед низки країн, закликала своїх громадян в Україні негайно виїздити через загрозу збройної агресії Росії, а також оголосила про відкликання інструкторів, які навчали українських військових.

Читайте також: Чотири країни перенесли свої посольства

Нагадаємо, що враховуючи погіршення безпекової ситуації через накопичення російських військ на кордоні, уряди кількох країн одразу вирішили перенести свої посольства до Львова. Зокрема, йдеться про США, Австралію, Канаду, Німеччину.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!