Потепління до +20°. Якою буде погода у Львові

1806 0
Опадів не очікується.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

На вихідних у Львові температура повітря вдень сягатиме до 20° тепла, опадів не буде. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомили у Львівському гідрометцентрі.

У суботу, 22 квітня, хмарно з проясненнями та без істотних опадів. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер північно-східний, 7 - 12 м/с. Температура вночі 4 - 6° тепла, вдень 15 - 17° тепла. Погіршення видимості в тумані 500 - 1000 м.

Читайте також: Найхолодніший квітень у Львові. Яким він був

У неділю, 23 квітня, буде хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вітер південно-східний, 5 - 10 м/с. Температура вночі 1 - 6° тепла, місцями на поверхні грунту заморозки 0 - 2°; вдень 15 - 20° тепла.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!